קמפיין חירום להחזקת נהר דעה

בחסדי ה’ נהר דעה גדלה

וממקום שצמח מתוך צורך לבית מדרש “משלנו” ללימוד תורת רבי נחמן

נהפכנו ב”ה לכתובת לאנשים רבים 

שמוצאים בשיעורים שלנו מזור ותקווה 

ב”ה ישנן הרבה פידבקים רבים והצבנו לפנינו מטרות שנתיות

שלאט לאט יקרבו את הגאולה בע”ה

ואת קיום הפסוק

“מלאה הארץ דעה את ה’ כמים לים מכסים”

 

 

“ב”ה בזכות האנשים המדהימים שמפעילים את המקום, הגישה האכפתית והמחבקת, בזכות זה בעלי חזר לחיים..חזר להאמין בעצמו, להקפיד על לימוד ועל דבר תורה בשולחן שבת. חזר לנו האור לבית, חיזקו ואימצו!” (לאה קטן)

“נוכחתי לראות את החשיבה הרבה אחרי הצלחת כל שיעור וארוע, כמו כן את הציבור המגוון שפקד את המקום” (הרב מיכי יוספי)

היעד – 10,000 ש”ח בחודש להפצת תורת רבי נחמן מברסלב

הפעילות שלנו:

 

בית המדרש:

אנו מקיימים מפגש לימוד קבוע בתורת רבינו בכל יום חמישי, מ17:00 ועד חצות.

במפגש מושקעת חשיבה רבה איך לתת לאנשים “תורה” עמוקה מחד אך רלוונטית לחיים מאידך, וב”ה התוצאות מדברות בעד עצמם!

“פשוט כיף להיות במקום שיש בו לימוד תורה באווירה נעימה ואוהבת. הסיסמאות הידועות “אין ייאוש בעולם כלל” ו“להיות בשמחה תמיד” פתאום החלו לקבל אצלי כיסוי..” (חיים פומברג, רואה חשבון, ירושלים)

בכל מפגש כ40 לומדים. עלות כל מפגש 1050 ש”ח.  4200 ש”ח לחודש

ניתן להקדיש מפגש לימוד בשנה הקרובה לע”נ יקירך,כולל העלאת השיעורים לרשת.

 

נהר דעה על גלגלים –  לא לכולם מתאפשר לעלות לירושלים.. ע”כ פתחנו בס”ד בסדרת מפגשים ביישובי יהודה ושומרון. במפגש  רוכשים כלים להמשך לימוד תורת רבינו בספרים, וכמובן נהנים משיעור מלא עצות נפלאות, כיבוד  וניגונים..

החל מראש חודש אלול אנו ממסדים בע”ה בכל חודש 2 שיעורים ב 2 יישובים שונים. 

“יש פה משהו חדש שהעולם הפנימי מבקש… עומק שיש בו אמת פשיטות ותמימות”
(רחל חוזה, רבבה)

עלות שיעור ביישוב- 600 ש”ח, 2 שיעורים- 1200 ש”ח לחודש 

 

הנוער של היום.. הנוער של היום.. נפלא ומיוחד ב”ה! ומתמודד בנסיונות שאנחנו אפילו לא מדמיינים. אנו מתיימרים לומר כי מי שצעק בקול גדול “אין שום ייאוש בעולם!” הכין גם עצות להפנים זאת וחשים שאנו, שעברנו את מסלול ההתמודדות והצמיחה בזכות כוחו של רבינו- יכולים להיות כתובת משמעותית לנערים מתמודדים אלו.

כעת מתקיים שיעור אחד בירושלים. ואת מירב כוחינו ניתן כדי לפתוח בע”ה 3 שיעורים נוספים- ביישובי שומרון ובנימין. .אנא אל תעמדו מנגד מול אלפי בני נוער הנמצאים בממש ברגע זה “בין שמד לרצון”!

עלות שיעור לנוער- 600 ש”ח בחודש.

ניתן להקדיש תרומה ייעודית לפתיחת שיעור נוער נוסף.

מפגש נשים – “עשו את הנשים שלכן חסידיות..”  מפגש הנשים של נהר דעה מאחד כ 40 משתתפות מירושלים, גוש עציון והשומרון, המתכנסות כל שבוע ללימוד ונגינה ושיעור של שוביה לוינזון. נשים רבות מעידות כי המפגש הוא ה”אוויר לנשימה” שלהן. והמקום בו הן שואבות כח להיות אשה ואמא הכי טובה והכי שמחה שרק אפשר.

“השיעור של שוביה מתבסס על ליקוטי מוהר”ן או ליקוטי הלכות, אבל תמיד נוגע בנקודות שקשורות לחיים שלנו”(עדינה פדר, בית שמש)

עלות חודשית- 1200 ש”ח

ניתן להקדיש מפגש נשים במהלך השנה לע”נ יקירכם (ב 600 ש”ח לשיעור)

ארועים –  לטעמינו אדם הבוחר בדרך של עבודת ה’ זקוק למפגשי חברה במהלך השנה, להופעות, ערבי הכנה לחגים. במהלך השנה האחרונה זכינו לארגן ארועים גדולים בפרסום נרחב ועם שיתופי פעולה עם מתנ”סים שונים. העלויות הן כ 6000 ש”ח לארוע .

לפנינו ערב עם אהרון רזאל והרב ארז משה דורון, פעילות באומן בראש השנה, הילולת רבי נחמן עם יוסף קרדונר. מוזמנים לתת דחיפה משמעותית לאחד המפגשים!

 

אתר עשיר בתוכן  אנו מחזיקים איש פרסום שיפעיל את הפרסום בפייסבוק וברשת, וכל השיעורים המתקיימים למקום עולים ליוטיוב ולאתר שלנו “און ליין”. באתר עשרות כניסות בשבוע וביוטיוב אלפי צפיות בשיעורים השונים.

עלות חודשית 1800 ש”ח

קריאה מהלב!

 

בנוהג.. עם ישראל צמא לדבר ה’ והפעילות כרוכה בהוצאות נוספות רבות,

ב”ה פתחנו עמותה ואנו מתמודדים עם עלויות משרד, רו”ח, נסיעות תכופות והעסקת איש ניהול בכ 3\1 משרה.

בע”ה אנו רוצים לקחת את כל הפידבקים המדהימים מהמתחזקים בפעילויות השונות ולמנף אותם לעוד שנה ברוכה בעשיה של חיזוק והפצה בעם ישראל.

כדי שמי שיחפש להתקרב…. יהיה לו כתובת כלבבו !

שנזכה לקיום הפסוק “ומלאה הארץ דעה את ה’..”